Qui sóc

Quim Pañart Sànchez
Actor, director teatral, dramaturg i guionista. Durant més de vint-i-cinc anys he treballat en diferents companyies de teatre independent vinculades al món del teatre per a nens i joves. He escrit, dirigit i actuat en espectacles com: “Els pirates i l’illa maleïda”, “Contes del cos humà” i “A la una, a les dos i a les tres”.
L’any 1995 vaig fundar la companyia “El Teatro de los Caminos” amb la que vaig fer adaptacions teatrals de texts clàssics de la literatura castellana com “El Lazarillo de Tormes”, “Don Quijote de la Mancha”, “La Celestina” i “El Conde Lucanor”. Amb aquesta companyia, durant més de vuit anys, vam fer gires per tot l’Estat Espanyol.


L’any 2004 vaig començar a treballar com a guionista al programa “Els Lunnis” de TVE i en altres programes infantils com “Zagales” (TV Aragón), “Mirasatele” (IB3) i “Los Algos” (Cuatro).


He escrit per treballar (com a dramaturg) i he treballat escrivint (com a guionista)… I ara, amb aquesta fal·lera per reinventar-nos que ens ha agafat a tots com a conseqüència de la refotuda crisi, començo aquesta aventura de Lletra18 amb la voluntat de poder continuar escrivint i de ser útil a totes les persones que es reinventen…