dilluns, 11 de març del 2013

Una nova veu per al comerç de proximitat. L'Associació de Comerciants de la Marina


Des de Lletra18  continuem creant noves veus a la xarxa...

En aquest cas es tracta del blog de l'Associació de Comerciants de la Marina que està operatiu des del divendres 8 de març.

L'Associació de Comerciants de la Marina va néixer l'any 1989. Des d'aleshores ha estat treballant intensament en  l'activitat que li és pròpia i, a més, en la promoció dels diferents barris que composen la Marina, al districte de Sants- Montjuïc de Barcelona.
Els comerciants de la Marina saben què és el treball en xarxa. Fa molts anys que es coordinen amb les altres entitats del diferents barris per tal d'implicar-se en la millora de les condicions de vida d'un territori que ha sofert grans canvis en molt poc temps i que ha patit (i pateix encara) greus problemes d'infraestructures. 

Aquesta nova eina vol ser un pas endavant en la feina de coordinació i de difusió de la seva activitat. El blog aspira a convertir-se en un mitjà de comunicació que els permeti no només explicar qui son i què fan sinó, sobretot, perquè ho fan i com.
De mica en mica, en el blog, aniran apareixent articles i reportatges sobre els diversos comerços que formen part de l'Associació. 
Anirem coneixent els protagonistes de les moltes històries que tenen lloc cada dia quan s'aixeca la persiana de la botiga i la vida del carrer entra per la porta.

Des de Lletra18 volem donar suport a una activitat (el comerç de proximitat) que és fonamental  en l'articulació del dia a dia dels nostres carrers i barris. 

Una nova veu a la xarxa que ajudi a comunicar i a crear valor afegit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada