dimarts, 4 de setembre del 2012

Un blog sobre ortofonia, cant i pedagogia de la veu


Potser una de les formes més efectives de poder explicar la feina que oferim des de Lletra18 és mostrar-ne els resultats.

Aquest és el blog de l'Anna Garrell cantant professional i, des de fa més de quinze anys, pedagoga especialista en ortofonia i cant.
L'Anna no és cap nouvinguda en aquest terreny. Com hem dit, fa molts anys que s'hi dedica i entre els seus alumnes hi ha actors i actrius força reconeguts, locutors i professionals dels mitjans de comunicació.




Ara, però, l'Anna Garrell ha decidit fer un pas nou per tal de donar a conèixer la seva feina. El blog li ofereix  un espai per comunicar-se, tant amb els seus alumnes, com amb totes les persones que puguin tenir interès en fer algun dels cursos que ella ofereix.

El blog li permet poder explicar-se en profunditat. Parlar del què, del com i del per què de la seva feina, explicar-ne les profunditats i les anècdotes. Pot comunicar-ne les novetats per mitjà del correu electrònic i de la seva pàgina de Facebook.
Pot amplificar el seu treball donant-lo a conèixer.


El de l'Anna Garrell és un exemple de com els blogs poden ajudar als professionals de diferent àmbits a explicar i mostrar el seu treball i, de com, des de Lletra18, els podem ajudar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada