dimecres, 6 de març del 2013

El blog de la Xarxa 0-3 de Sant Andreu


Malgrat els mesos de silenci  d'aquest blog, la feina de Lletra18 ha continuat de forma més discreta, preparant novetats i enfocant cap a nous objectius... A partir d'avui us tornarem a donar la barrila amb nous blog i d'altres coses curioses...

Avui, però, us volem donar a conèixer el blog de la Xarxa 0-3 de Sant Andreu.

La Xarxa d'Atenció a la petita infància de Sant Andreu va néixer durant el curs 2009-2010 com a projecte pilot, impulsada per l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.
Està constituïda per professionals de diversos àmbits: la salut, l'educació, els serveis socials i els serveis culturals i té com a objectiu impulsar el treball interdisciplinari en xarxa de totes i tots els agents que intervenen en la criança i educació dels infants de 0 a 3 anys al Districte de Sant Andreu.


L'objectiu del blog és crear un espai per a compartir articles, experiències i coneixements a l'entorn de la criança dels petits infants.
A part de l'explicació del projecte hi podreu trobar, de moment,  informació sobre l'acte que organitza la Xarxa per al proper divendres 15 de març amb la doctora en filosofia Begoña Román,  les activitats que organitza l'AMPA de L'Escola Bressol "El caminet del Besòs" o un article de l'Aina Sampere (psicòloga i terapeuta familiar) sobre la importància d'establir un vincles segurs amb els nostres infants


Lletra18 s'ha encarregat del disseny i l'edició del textos, i coordina la redacció dels diversos articles que s'hi van publicant. 

Un lloc molt interessant per a totes i tos els qui teniu relació amb infants.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada